We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Plantmaar; Groene markt bij de Gasfabriek

  10:00 - 16:00

Stekjes, plantjes, zaden, biologisch, ecologisch; groen is helemaal hip tegenwoordig. Dus voor iedereen die van groen houdt is er goed nieuws, de groene markt op 4 mei; Plantmaar.

Tussen een groene omgeving op het terrein van de oude Gasfabriek, staat het Urban Earthship. Sinds kort zit hier het Plantenasiel. Samen organiseren ze op 4 mei Plantmaar een markt voor iedereen met (of zonder) groene vingers. De locatie is het Urban Earthship, een volledig duurzame eco-woning gebouwd van natuurlijke materialen. Kortgeleden heeft het Plantenasiel voor deze locatie gekozen om voor adoptieplanten te zorgen, die een opknapbeurt en een tweede huis verdienen.

Passend bij de twee stichtingen vindt de Plantmaar markt plaats. Op de Plantmaar Markt staan (lokale) ondernemers die groen-gerelateerde producten verkopen. Ook het Plantenasiel biedt ook haar planten ter adoptie. De kleinste groene vingertjes kunnen creatief aan de slag met het verven van plantenpotjes. De Plantmaar markt vindt plaats op de Helderseweg 28, zaterdag 4 mei van 10:00 tot 16:00 uur. De entree is gratis, maar donaties worden gewaardeerd. Meer informatie over deze gezellige groene dag is te vinden op

Meer info: Facebook
Meer info: Instagram
Prijs: Gratis


Kaart wordt geladen...