We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Openluchtbioscoop – Tulipani

  21:00 - 23:30

bioscoop, filmhuis, Het Moment, openlucht, Zomer Op Het Plein

Dit jaar wordt het Canadaplein omgetoverd tot Openluchtbioscoop. Zomer op het Plein toont op 3 augustus in samenwerking met Filmhuis Alkmaar en Het Moment de Nederlandse film ‘Tulipani’. Met de prachtige Grote Kerk op de achtergrond.

Openluchtbioscoop-2019-Tulipani-UIT072De Film

‘Tulipani’ is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde. Met Gijs Naber, Lidia Vitale, Donatella Finocchiaro, Giorgio Pasotti, Ksenia Solo, Giancarlo Giannini en Anneke Sluiters. De film duurt 90 minuten.

Koptelefoons

Deze Openlucht Bios vindt plaats tijdens een stilteweekend in de stad, dus daarom zal het geluid van de film uitsluitend te horen zijn via koptelefoons. Deze koptelefoons zijn op de dag zelf vanaf 21:00 uur af te halen voor de ingang van TAQA Theater De Vest. De film start om 22:00 uur. Er zijn 400 koptelefoons beschikbaar, dus vol = vol. Na afloop van de film dienen de koptelefoons weer ingeleverd te worden.

Waar: Canadaplein
Wanneer: 3 augustus 22.00 – 23:30 – koptelefoons v.a. 21.00 uur (onder voorbehoud)
Toegang is gratis


Kaart wordt geladen...