We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Openluchtbioscoop – A Million Ways to Die in the West

  19:59 - 22:12

bioscoop, de oude kwekerij, filmhuis, Het Moment, openlucht, park

Park de Oude Kwekerij staat dit jaar 2x centraal in het Openluchtbioscoop seizoen van Het Moment. Op 14 september zie je bij zonsondergang de 2e film. Een westernkomedie uit 2014; A Million Ways to Die in the West. Ook mede mogelijk gemaakt door Gemeente Alkmaar

Openluchtbioscoop-2019-a million ways to die in the west.UIT072De Film

Het verhaal speelt zich af tijdens het Wilde Westen, een tijd waarin een man’s reputatie alles was. Albert (Seth MacFarlane), een schaapherder, raakt zijn aantrekkelijke vriendin (Amanda Seyfried) kwijt nadat hij bang wordt tijdens een tweegevecht en zich terugtrekt uit het duel. Ontmoedigd door de gebeurtenis durft de laffe Albert zijn gezicht haast niet meer in het openbaar te vertonen. Dan ontmoet hij een beeldschone vrouw (Charlize Theron) met een mysterieus verleden. Terwijl zij Albert helpt zijn zelfvertrouwen weer terug te vinden, worden zij langzaam maar zeker verliefd op elkaar. Hun relatie dreigt uit elkaar te vallen wanneer haar man (Liam Neeson), een beruchte crimineel, ten tonele verschijnt en Albert wederom voor een duel wordt uitgedaagd.

geregisseerd door Seth MacFarlane
met Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson

Dit jaar wordt er voor aanvang een 30 min live concert van muziek uit de film of muziek die betrekking heeft met de film, door muzikant Niel Raskin gegeven.

Waar: Park De Oude Kwekerij
Wanneer: 14 september zonsondergang 19.59 uur (onder voorbehoud)
Toegang is gratis, een vrijwillige donatie wordt op prijs gesteld

 


Kaart wordt geladen...