We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Mooie romantiek en een magische uitsmijter

  15:00 - 16:00

cultuur, live muziek, romantiek

De concerten van International Holland Music Sessions gaan weer starten. Zo zijn er in juli en augustus 27 concerten in Alkmaar, Bergen NH, Den Hoorn (Texel), Heiloo en Schermerhorn. Bij deze concerten kunnen maximaal 30 tot 100 bezoekers aanwezig zijn, dus wees er snel bij. Wij selecteren er één, maar er is nog veel meer moois te beluisteren. Check hiervoor de website van IHMS.

Dutch Classical Talent Award

Op 16 augustus komt Tobias Borsboom naar Heiloo. De pianist is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse muziekwereld. Vooral sinds hij in 2015 de Dutch Classical Talent Award kreeg en bovendien met zijn duopartner, violist Piotr Jasiurkowski, de Publieksprijs won, is zijn agenda rijk gevuld. Het is daarom een buitenkans om de prijswinnaar bij onder andere het Concertgebouw Entree Kamermuziekoncours, het Prinses Christina Concours en de YPF Competition met te maken in de intieme setting van de Cultuurkoepel in Heiloo.

Tovenaarsleerling

De pianist met ‘een juweel van een toucher’ (Trouw) laat in een mooi programma met werk van onder anderen Liszt, Brahms en Debussy horen als een ware romanticus met als perfecte uitsmijter de pianobewerking van L’Apprenti Sorcier van Paul Dukas.

Wie zijn ogen dicht doet waant zich bij deze noten even in een Parijse salon in de jaren twintig en dertig van de negentiende eeuw.

 

Informatie

  • Datum: 16 augustus om 15 uur
  • L0catie: Cultuurkoepel in Heiloo
  • Tickets: 18 euro
  • Reserveren: hier kun je  reserveren voor Heiloo, voor andere data en locaties check de website

Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.