We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Percossa – Unplugged bij De Vest

  19:30 - 20:30

live muziek, theater, unplugged

Rebels of Rythm

Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘Rebels of Rhythm’ van Percossa. Zelfs met 1,5 meter onderlinge afstand weten ze elkaar en het publiek snoeihard te raken. En in deze PROEFvoorstelling “UNPLUGGED” gaan ze terug naar de essentie van dit alles. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien; u mag het zeggen!

1,5 meter sessie

In verband met de coronamaatregelen zal de voorstelling 60 minuten duren, maar denk niet dat u maar een halve show te zien krijgt. Welnee, Percossa werkt gewoon twee keer zo hard en propt 2 uur in 60 minuten. Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante 1,5 meter en kom oog in oog te staan met de mannen van Percossa!

Meer zomersessies in De Vest

Deze zomervakantie hoef je niet ver te reizen om verrassende avonturen te beleven. In een bijzondere toneel-op-toneel setting beleef je in de Grote Zaal van De Vest namelijk een unieke reeks Zomersessies. Topnamen uit de theaterwereld spelen sprankelende voorstellingen en concerten voor slechts honderd bezoekers per keer. Exclusief en op de huid van de artiest. Zo bijzonder, klein en intiem was een theaterbezoek nog nooit!

Informatie

  • Datum en tijd: vrijdag 14 augustus om 19.30 uur én om 21.30 uur (voorstelling duurt 1 uur)
  • Locatie: Grote Zaal bij Theater de Vest
  • Toegang: 22,50 euro (excl. drankje)
  • Tickets:  bestel kaarten

Kaart wordt geladen...