We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Merlet lunchcruise

  12:00 - 16:00

cruise, Jonathan Zandbergen, lunch, Merlet

Cruiseboat en floating hotel de Magnifique IV is omgetoverd tot de M.S. Merlet! Vaar mee op een spectaculaire lunchcruise vanaf Alkmaar door het prachtige Noord-Hollandse landschap.

Je geniet van een waanzinnige lunch van sterrenchef Jonathan Zandbergen en zijn team, bestaande uit 5 gangen, inclusief amuse, glas Champagne, bijpassende wijnen, water en een afsluitend kopje koffie of thee met friandises.

Aan boord van dit 67 meter lange schip zijn alle suites omgebouwd tot private dining ruimte waar je met jouw gezelschap van de lunch geniet. De gerechten worden per gang met deliveryservice tot je eigen suite geserveerd.

In de middag meert de Magnifique IV weer terug aan in Alkmaar. Als je wilt, kun je jouw verblijf aan boord zelfs verlengen tot de volgende dag. In de avond geniet je aan boord van een bittergarnituur en de volgende dag van een ontbijt in je privésuite.

Reserveren voor lunchcruise
Reserveren voor lunchcruise met overnachting

Meer info

  • Wanneer? Van vrijdag 2 april tot 25 april iedere vrijdag, zaterdag en zondag.
  • Waar? De lunchcruise start in Alkmaar en vaart een prachtige route door het prachtige Noord-Holland naar de Zaanse Schans.
  • Hoe laat? Rond 16:00 uur meert de cruiseboot weer terug aan in Alkmaar.
  • Wat kost het? De prijs voor de lunchcruise, inclusief gebruik van de hotelkamer bedraagt € 275 per persoon.

Review: Lees onze review van de Culinaire Route van Merlet 2021


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.