We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kokende Karren

  Hele dag

bier, Culinair, dj, kokende karren

Na het overweldigende succes van vorig jaar, strijkt Kokende Karren met Pasen 2017 weer neer op het industriële terrein van HAL 25 in Alkmaar.

Een tweedaags evenement met Kokende Karren, vintage films, theatrale acts, kinder workshops, dj’s, live muziek en nog veel meer fun!

Wat kun je dit jaar verwachten van Kokende Karren?

Het uitgangspunt van deze tweede editie is het creëren van een authentieke beleving. Je komt in een oase van prachtige originele karren die broederlijk naast elkaar, zowel binnen- als op het buitenterrein, staan opgesteld.

Er komen overal geuren vandaan, je smaakpappillen beginnen op hol te raken en je baant je een weg tussen de karren waar koks in verhitte keukens culinaire hoogstandjes staan te bereiden. Je wordt verrast door akoestische muzikale optredens, theatrale acts en manoeuvreert jezelf langs de vintage kramen, waar je kleding, LP platen en andere retro accessoires kunt kopen.

Je kinderen mogen mee! Er is namelijk een speciaal programma, waar kinderen kunnen tekenen, schilderen, knutselen, koken, muziek maken en nog veel meer. Onder het genot van een speciaal biertje zoek je op 1e paasavond een knusse en warme plek dichtbij het paasvuur. Binnen kun je genieten van o.a. live muziek en DJ’s die hun LP platen feilloos in elkaar over laten vloeien.

Kortom, het wordt twee dagen lang één groot gezellig feest!


Info

Wanneer: 16 april (15:00-01:00) en 17 april (13:00-22:00)
Waar: HAL 25
Entree: Gratis

Meer: Deze 10 festivals mag je niet missen deze zomer


Kaart wordt geladen...