We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  14:00 - 22:30

bands, festival, foodtruck

Yes! Eindelijk weer een nieuw popfestival in Alkmaar! Op 20 april 2019 (paasweekend) wordt voor de eerste keer KaasPop Alkmaar georganiseerd op het evenemententerrein aan de Olympiaweg in Alkmaar.

Met Jett Rebel, Waylon, Wulf, Wild Romance, Charmless I, Uncle Harry’s Punch en Sway komt er een fantastische mix van nationaal en regionaal gerenommeerde bands naar Alkmaar. De presentatie zal in handen zijn van Kees Baars van Countdown Café (NH radio).

In een grote circustent met 2 podia zullen bovenstaande artiesten elkaar afwisselen om er één groot feest van maken! Naast al dit muzikale “geweld” zijn er genoeg bars en foodtrucks aanwezig om ervoor te zorgen dat niemand iets te kort komt.

Line-up

Jett Rebel
Jett Rebel is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Sinds de release van zijn eerste EP in 2013 is het ongelooflijk hard gegaan met de carrière van dit muzikale wonderkind. Zo bracht hij tussen januari 2016 en januari 2017 maar liefst drie albums in 12 maanden uit, kreeg hij zijn eigen museum in Groningen en gaf hij zijn grootste show tot nu toe in Ahoy.

Geen festivalpodium is hem vreemd en inmiddels heeft hij meerdere tours door het buitenland gedaan. In maart verscheen het nummer Amy dat maandenlang niet van de Nederlandse radio te branden was, inmiddels opgevolgd door een volgende single, Good Boy, dat direct werd gebombardeerd tot 3FM Megahit.

Waylon
Van jongs af aan was Waylon geïnspireerd door countrymuziek en drumde hij in/met de band West Virginian Railroad. Hij tekende in 1997 bij EMI en mocht in Nashville een plaat opnemen, die er echter niet kwam. In 2001 woonde en werkte hij een jaar in de Verenigde Staten waar hij ook optrad in de show van zijn idool Waylon Jennings met wie hij ook werkte.

Waylon nam in 2008 deel aan het eerste seizoen van Holland’s Got Talent op SBS 6. Samen met zangeres Ilse DeLange was hij de Nederlandse afvaardiging voor het Eurovisiesongfestival 2014 in Kopenhagen. Sinds seizoen 7 (2016) is Waylon te zien op RTL 4 als coach in The Voice of Holland.

Wulf
De naam Wulf doet misschien nog niet gelijk een belletje rinkelen, maar de zoetgevooisde stem die erbij hoort ken je vast en zeker: het is de stem van ‘Summer On You’, dé zomerhit van 2016 van Sam Feldt, Lucas & Steve, featuring Wulf.  Nog maar net bekomen van het enorme hit succes, met optredens op Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaia op Ibiza, debuteert Wulf nu als soloartiest met de single ‘Mind Made Up’. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten.

Wild Romance

Wild Romance terug? Wild Romance is al zes jaar terug…!!! Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan die gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig.

Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot rockstars zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz – Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever. Het was sex, drugs, rock ‘n’ roll en een hoop opwinding als Herman Brood & His Wild Romance op het podium stonden.

Charmless I

Charmless i is een energiek viertal met pakkende liedjes. Met aanstekelijke rockmuziek als basis combineert de band stevige gitaren met hypnotiserende Electro-pop. Zelf omschrijft de band hun muziekstijl als ‘Electro-Britrock’. Charmless i is het geesteskind van de Nederlandse singer-songwriter Alex Pasveer, bekend van zijn voormalige band Steed. In september heeft de band hun goed ontvangen debuut-EP ‘First Coming’ uitgebracht via het Amsterdamse platen label TCBYML.

Naast Alex een bekend gezicht op leadgitaar. Rutger van Mourik is de voormalige frontman van de Amsterdamse Britpopband Flemming die in het eerste decennium van deze eeuw twee veelgeprezen albums uitbracht. De ritmesectie van de band is solide. Drummer Bart Klomp
en bassist Auke Haaksma kennen elkaar door en door van hun studie aan het conservatorium in Alkmaar en zijn een klasse-act.

Uncle Harry’s Punch

Uncle Harry’s Punch een groovende rock’n Rollll band waarbij je niet stil kan blijven staan. Al 20 jaar spelen ze iedere zaal, kroeg en festival plat. Het rockt en swingt zoals het ooit bedoeld is. Nummers die er toe doen in de rock historie worden op een geheel eigen manier gespeeld.

Beter dan het origineel? Door het publiek wordt er regelmatig gezegd “dit is nog beter dan het origineel”. Deze jongens beleven de muziek echt en dat komt over bij het publiek. Denk aan nummers van The Rolling Stones & The Black Crowes maar ook funky songs van o.a. Hot Chocolate en Mothers Finest worden gespeeld.

Sway

Sway is een driemans formatie uit Haarlem met in de korte tijd (3 jaar) dat ze bestaan al een fijne staat van dienst binnen en buiten Haarlem. “Sway bestaat uit Joost Dobbe, Ben Stuijvenberg en Marco Naber.

Het trio maakt originele rocksongs en zet liveshows neer waar de energie vanaf spat. Zo waren ze onlangs nog te zien op festival Wormerlive 2018, waar goed te zien was dat Sway een rasechte liveband is, klaar om zich te laten horen op festivals en clubs door het hele land.

Informatie KaasPop

  • Datum: zaterdag 20 april 2019
  • Openingstijden: 14:00 – 22:30 uur
  • Adres: Olympiaweg 26, Alkmaar
  • Min. leeftijd: 18 jaar
  • Lockers: aanwezig
  • Tickets: vanaf € 32,50

Kaarten winnen?

Kijk snel op onze Facebook pagina hoe je 5 kaarten kan winnen!

★ WIN! ★ Zaterdag is het tijd voor KaasPop Alkmaar! Hebben jij en je vrienden nog geen kaarten? Laat hieronder jouw…

Geplaatst door UIT072.nl op Donderdag 18 april 2019


Kaart wordt geladen...