We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Jazz and Sail 2019

  Hele dag

Bergen, bergen aan zee, jazz

Van 6 tot en met 8 september staat heel Bergen weer in het teken van het grootste en gezelligste festival van het jaar; De 40e editie van Jazz and Sail! Zowel in het dorp als in de kustplaats Bergen aan Zee kan er weer genoten worden van heel veel live-optredens in alle hoeken en gaten van Bergen

Jazz and Sail

De optredens tijdens Jazz and Sail vinden zo’n beetje overal en nergens plaats, in kroegen, in restaurants, in hotels, op de verschillende straattheaters en natuurlijk in de ruïnekerk . Het programma van Jazz and Sail puilt weer uit van de optredens!

Geplaatst door Jazz&Sail Bergen op Woensdag 18 oktober 2017

Natuurlijk is het mooi weer en sta je lekker met een biertje te genieten bij een van de buitenpodia bij De Lamoraal, Fabels, Loetje, Café d’Alderliefste, de Vooruitgang, Restaurant Julie’s of De Oude Meester. Krijg je het toch koud dan hebben Nero, Zusters, of Hotel Marijke een podium binnen en kan je even opwarmen.

En waar vorig jaar Karin Bloemen in de ruïnekerk stond is het dit jaar de beurt aan Ellen ten Damme. De kaartjes zijn allang uitverkocht maar je hoeft je gelukkig niet te vervelen. Wat te denken van Soulmania, Miles Davis, de Hijgende Herten of een van de vele talentvolle bandjes en artiesten die dit weekend optreden.