We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  Hele dag

foodtruck, workshops

Festival KUUB maakt ruimte voor lokale kunstenaars, liefhebbers & culturele organisaties om samen het culturele ♥ van Alkmaar sneller te doen kloppen.

Festival Kuub biedt ruimte aan de culturist

Festival KUUB is een bruisend festival voor de regionale amateurkunst. Het festival biedt een volwaardige muziek en theaterprogrammering aan en is gratis toegankelijk voor het hele gezin.

Het festival bestaat uit een mix van workshops, demonstraties, voorstellingen, exposities en live acts. Festival KUUB vindt dit jaar plaats op:

  • vrijdag 15 juni (12:00 tot 21:00)
  • zaterdag 16 juni (12:00 – 21:00)

Creatief

Geniet van de unieke setting en de verschillende muzikale en theatrale acts. Haal wat te eten bij één van de gezellige foodtrucks op het plein of doe mee met één van de creatieve workshops (vol=vol).


Verbindend

Verschillende culturele instellingen uit Alkmaar en omgeving werken samen om dit festival te realiseren. Tijdens dit evenement zijn op maar liefst vijf podia optredens van lokale en regionale talenten.


Uniek

Festival KUUB probeert uniek te zijn door een brede culturele programmering neer te zetten die geschikt is voor het hele gezin. De beleving ontstaat echter pas wanneer het publiek met ons meedoet, meedenkt en meeleeft. Volg de looproute en laat je verrassen.


Betoverend

Festival KUUB vindt plaats op een prachtige locatie op het Canadaplein en binnen de instellingsmuren van de omliggende culturele organisaties. Met tipi-tenten, totempalen, bellenblaasapparaten en straattheater hopen wij je te betoveren.

Waar is KUUB?

Festival KUUB: Plattegrond

Meer info en het volledige programma: festivalkuub.nl


Kaart wordt geladen...