We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  14:00 - 23:00

dj, house

Al vele jaren is de Platte Stenenbrug in Alkmaar in augustus de plek voor De Brug Draait Door. Vanaf 14.00 non-stop housemuziek door diverse dj’s.

Dit jaar pakt de organisatie extra uit. Met een dikke line-up en veel special effects wordt De Brug Draait Door dit jaar naar een hoger niveau gebracht.

Line-up De Brug Draait Door 2016

[optredens volgen]

Tickets De Brug Draait Door

Ook nieuw dit jaar: voor het eerst heb je kaartjes nodig voor De Brug Draait Door. De ticketverkoop start 4 juli 2016 om 19.00. Kaartjes zijn alleen online te koop.

[UPDATE] Ook in 2016 blijft De Brug Draait Door gratis toegankelijk! In eerste instantie zou je een toegangskaartje moeten kopen, maar 20 juli kwam de organisatie met onderstaand statement:

Evenement 'De Brug Draait Door' blijft toch zoals het was met VRIJ entree.
“Enige tijd terug kwamen de horeca ondernemers van de platte Stenenbrug bij elkaar . Tijdens deze vergadering sloten organisatoren Jim Buiter en Mitch aan om te bespreken hoe we het evenement “brug draait door”de komende jaren nog in stand kunnen houden.

Het grote probleem is namelijk de steeds hogere veiligheidseisen en de steeds hogere kosten die het evenement belasten. We weten dat we met de tijd mee moeten, maar dat betekent ook dat de kosten steeds hoger worden.

Na enige tijd overleg besloten we entree te gaan heffen,zodat we aan iedereen z’n wensen en eisen konden voldoen. Helaas heeft de gemeente later toch besloten en wilde ons hier geen toestemming voor geven. Ze willen met geen enkele voorwaarden een goedkeuring om de Platte Stenenbrug af te sluiten.

Dit betekent dat we met de middelen die we hebben en wat hulp van buitenaf terug gaan naar het oude concept. De horeca en de organisatoren vinden het een te mooi evenement om het af te blazen, maar hadden de hoop een stap vooruit te kunnen maken in professionaliteit . Helaas is er geen samenwerking te bedenken vanuit de gemeente om de eisen die de gemeente stelt en het idee van de brug draait door samen te voegen of een oplossing voor te bedenken.

Ondanks deze tegenslag gaan we er evengoed een top evenement van maken waar oa Johnny500 aanwezig zal zijn als hoofdact. Daarnaast zullen er ook weer locale dj’s hun muzikale talenten tonen. Kortom ondanks de tegenslag die we te horen kregen van de gemeente zullen we het evenement weer zo succesvol mogelijk neerzetten.

Wat belangrijk is voor de mensen die al een kaart hadden gekocht is dat dit netjes terug gestort wordt door Tibbaa op hun rekening. Het geplande evenement op de brug 7 & 8 oktober zouden we financieel ondersteunen van de eventuele overgehouden inkomsten van de entree die we ophaalden bij “de brug draait door”.

Maar goed, de samenwerking en enthousiasme van de organisatoren en de horeca-ondernemers op de plate Stenenbrug is groot en we gaan er dan ook alles aan doen om op 7&8 oktober ook een mooi evenement in hartje alkmaar te organiseren en wel op onze mooie brug.”

Informatie


Kaart wordt geladen...