We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Collectief Explosief ‘Bye Bye BJ’

  21:00 - 00:00

Bart-Jan Oosting

Een van de tofste bands uit Alkmaar speelt in Odeon. De reden is wat minder, bandlid BJ (Bart-Jan voor intimi) gaat weg. Dus geven ze nog een keer een knalfuif in een van de tofste kroegen van Alkmaar!

Collectief Explosief

Er breekt een nieuwe tijd aan voor Collectief Explosief. Onze rots in de branding, stuwende motor en drummer Bart-Jan Oosting gaat onze band verlaten. Hij kiest een nieuw pad en gaat verder met het fantastische theatergezelschap Vis a Vis. Maar!!! Voor dat hij vertrekt en er een nieuwe drummer komt die zijn stokjes over zal pakken, nemen wij beslist niet stilletjes afscheid van onze BJ. De ‘Bye Bye BJ’ mini-tour begint in de stad waar het allemaal begon en de tent waar wij graag tot in de kleine uurtjes blijven plakken.

– aldus Collectief Explosief op Facebook.

Wij zijn enorm benieuwd naar deze avond, zeker na het interview met frontvrouw, podiumdier, creatieve alleskunner Maya Link in onze rubriek Alkmaers Bodem. Wij zijn er in ieder geval. Jullie ook?


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.