We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Club Timeless

  20:30 - 01:00

80's, 90's, DJ's

Op zaterdag 18 februari kan je los gaan in de Gasfabriek. Club Timeless brengt je in een relaxte sfeer terug naar de clubs van de jaren 80 en 90.

Club Timeless is het geesteskind van dj’s Marcel en Bert en wil een antwoord zijn op de vraag; Waar kan ik in een relaxte omgeving terug naar het club/dance gevoel van de jaren 80 en 90 ?
Middels een redelijke entree prijs proberen zij dus op gepaste en mooie locaties dansfeesten te organiseren met op het menu: All You Can Dance!

DJ’s

DJ's Cas en Bert

DJ Bert

Kind van de jaren 80, begonnen op zijn 14e in de talk of town in Alkmaar. In diverse clubs in Spanje en Denemarken gedraaid. Black Cat, Reflex, Metro en Berger Meermin in Alkmaar. In 2017 het legendarische duo Cas&Bert begonnen en na de emigratie van Cas sinds 2019 het gouden duo Marcel&Bert. Resident DJ van het stadsstrand de Kade.


DJ Marcel

In 3 jaar tijd is er veel gebeurd. Van start tot het organiseren van 70’s,80’s en 90’s Dance feest en alles wat daar tussen ligt. Alkmaar is de huisbasis met o.a. Resident Dj bij de prachtlocatie Stadsstrand de Kade als onderdeel van het Duo: Dj’s Bert & Marcel.


meer info

Tickets

Tickets kosten €13,50 en zijn te bestellen op clubtimeless.nl.

Voor meer info ga naar clubtimeless.nl.

 


Kaart wordt geladen...