We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  20:00 - 22:00

filmmuziek

CineMusic brengt een ode aan alle epische filmmuziek van afgelopen decennia, als multimediaal spektakel, in theaters, culturele centra, filmhuizen en buiten op pleinen en openlucht theaters. CineMusic raakt en beroert mensen.

Je staat er niet altijd bij stil, maar muziek speelt een heel belangrijke rol bij het vertellen van het filmverhaal. Het versterkt de sfeer en emotie. Zonder muziek ontbeert een film de nodige spanning. Muziek schakeert en benadrukt de wisselende momenten in het filmverhaal.

Het CineMusic orkest is een idee van ondernemer John van der Sluijs en pianist Ruud Luttikhuizen. Eind 2019 hebben zij het initiatief genomen om een professioneel orkest op te richten dat bekende filmmuziek live speelt in combinatie met de filmbeelden op een megagroot scherm.

Voor de tournee dit jaar door Noord-Holland telt het orkest 32 professionele musici van strijkers, blazers, ritme en percussie. Het orkest staat onder leiding van dirigent Henk Ummels. Het filmmuziek repertoire omvat 25 voor het CineMusic-orkest gearrangeerde nummers van componisten zoals Hans Zimmer, John William, Ennio Morricone, John Barry, Klaus Badelt etc.

 Tickets zijn nu te koop


Kaart wordt geladen...