We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Cinekid Festival 2023 Filmhuis Alkmaar

  10:00 - 15:00

Beleef een onvergetelijke herfstvakantie tijdens het Cinekid Festival 2023 in Filmhuis Alkmaar.

Tijdens ´s werelds grootste film- en mediafestival voor kinderen van 4 tot 14 jaar én hun (groot)ouders is er in het filmhuis aan de Pettemerstraat van 24 tot en met 29 oktober een groot feest van creativiteit en avontuur.

Tien nieuwe films & vier dagen MediaLab

Van dinsdag tot en met zondag zijn elke dag van 10.00 tot 15.00 uur tien bijzondere, ontroerende, mooie en verrassende kinderfilms uit het nieuwe Cinekid-programma te zien. Ook verandert de foyer van dinsdag tot met vrijdag vier dagen lang in een bruisend MediaLab. Ga op ontdekkingsreis, ontdek interactieve kunstinstallaties, probeer de nieuwste games en apps, en doe mee aan workshops.

Op zaterdagochtend 29 oktober is om 9.00 uur een gezellig pyjamaontbijt: kom – voordat je naar de film gaat – lekker ontbijten in je pyjama. Niet alleen de kinderen zijn welkom in hun pyjama, (groot)ouders ook.

Feestelijke afsluiting door kinderburgermeester

Zondag 29 oktober om 14.00 sluit de kinderburgemeester van Alkmaar, Malaika Mughal Uribe, het festival feestelijk af met poffertjes, confetti en een glaasje kinderchampagne!

Tickets en informatie

De kaartverkoop is gestart, prijs per ticket € 8,-. De entree is inclusief limonade en wat lekkers voor de kinderen en koffie of thee voor de (groot)ouders. Een ontbijtticket kost € 8,50 per persoon.

Mis dit betoverende avontuur niet, kijk voor meer informatie en tickets op filmhuisalkmaar.nl/cinekid/