We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Nieuw in de knusse Alkmaarse Magdalenenstraat: VanTosties. Arthur Selbach opende daar afgelopen week een nieuwe lunchroom met, je raadt het al, tosti’s. Heel veel fantastische tosti’s.

Trend: de luxe tosti

De tosti is allang niet meer de plak ham en kaas tussen 2 sneetjes wit casinobrood, bekend uit de sportkantine. De afgelopen 5 jaar schieten in Nederland honderden tostitenten uit de grond. Lunchrooms met hippe namen zoals de Tostibar, Toastables of Happy Tosti (voorheen bekend als Tosti van Josti), met de focus op de verkoop van… tosti’s.

Nu is ook Alkmaar (eindelijk?) aan de beurt, met Vantosties Alkmaar.

Op het menu

Alle tosti’s krijgen de naam van een (cult)film mee. Zo bestel je bijvoorbeeld de Back to the Future tosti (Rucola, geitenkaas, basilicum, honing) of de American Beauty tosti (paprika, mozzarella, padrón pepers).

De eerste reacties zijn lovend. Onze favoriet? Die hoor je zodra we de hele lijst hebben afgewerkt 😋

Wat is Vantosties volgens Arthur?

“Vantosties is een nieuwe zaak in Alkmaar die probeert de tosti weer op de kaart te zetten, door de standaard tosti een maatje groter aan te bieden en wat meer variatie aan tosti’s te geven. We laten ons brood speciaal maken: groter en dikker dan standaard brood.”


Van Tosties Alkmaar

Magdalenenstraat 7-A
1811 JR Alkmaar
06 52302180
Vantostiesalkmaar

Openingstijden

  • Di – zo: 11:00 – 18:00
  • Maandag gesloten

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.