We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Rini en Nicolette zijn de bedenkers en oprichters van het merk en de winkel Mapa Mundo. Met veel liefde en passie werken zij, twee zussen, al jaren samen. Met elkaar, maar ook met twee kleine familie-ateliers op Bali. Met als doel: het ontwerpen en verkopen van kleurrijke en verantwoorde kleding en accessoires.

Zij kennen de mensen die op Bali voor hen werken al heel lang. De kleine kinderen die vroeger rondkropen in de naaiateliers van hun ouders, zijn nu hardwerkende studenten die klaargestoomd worden voor de toekomst. En daar hebben Rini en Nicolette een beetje aan bijgedragen. Door een eerlijke prijs te betalen voor de uni kleur, geprinte en batik stoffen en het werk van hun ouders. Maar ook door taallessen Engels te organiseren of laptops aan te schaffen. Dat maakt zakendoen leuk voor iedereen.

Eerlijk winkelen is voor hun dus een must. Mapa Mundo heeft dan ook een vermelding op de “eerlijke winkelen route” van gemeente Alkmaar. Mapa Mundo maakt vrolijke en verantwoorde damesmode die iedereen blij maakt: de ontwerpers, de makers, de verkopers en de kopers!

Meer over Mapa MUndo

Mapa Mundo

Boterstraat 11
1811 HP Alkmaar

072-512 57 46
mapamundo.nl


Openingstijden

  • Ma van 13 uur tot 17 uur
  • Di t/m vrij van 10 uur tot 17 uur
  • Za van 10 uur tot 17 uur
  • Zo van 12 uur tot 17 uur

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.