We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Een concept dat je steeds vaker ziet, een waar wonen en eten gecombineerd worden. Living Roots is daar ook een voorbeeld van. Hier kun je terecht voor een goede barista koffie, diverse sandwiches en taartjes en de mooiste spullen om jouw interieur mee aan te kleden.

Living Roots is al jaren de plek waar je terecht kunt voor woonaccessoires en leuke cadeautjes. De winkel is in 2017 verhuisd van Egmond aan Zee naar de binnenstad van Alkmaar. Sinds zij zich in Alkmaar hebben gevestigd houden zij zich ook bezig met het klaarmaken van de heerlijkste ontbijtjes en lunches. Ook voor een gebakje of een goede kop koffie ben je hier aan het juiste adres. Ze maken veel gebruik van biologische producten, kwaliteit vinden ze hier erg belangrijk.

Neem een kijkje op hun menukaart zodat je de volgende keer meteen weet wat je wilt bestellen. Het is namelijk niet altijd makkelijk om te kiezen uit zoveel lekkers. Wacht alleen niet te lang want zij vernieuwen met regelmaat hun menu zodat je elke keer weer verrast wordt met nieuwe lekkere broodjes en taartjes.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om hier even naar binnen te lopen, of wil je alvast even kijken wat voor leuke spullen zij hier verkopen, neem dan alvast een kijkje in hun webshop. Daar vind je genoeg moois dat binnenkort misschien in jouw woonkamer staat te pronken.


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.