We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In het heerlijke dorp Bergen zit een koffietentje waar je echt eens moet zijn geweest. Na een boswandeling of een tochtje langs de leuke winkels is dit dé plek om even te genieten. González Café & Té, wat een pareltje!

González Café & Té

In het intieme koffietentje González Café & Té op de hoek van de Jan Oldenburglaan drink je de lekkerste koffie van Bergen! Er is een houten bar aan het raam waar je fijn naar buiten kunt kijken en in de zomer zit je hier ’s morgens heerlijk in het zonnetje op het bankje voor de winkel.

Gonzalez: koffie en croissants

Gonzalez: terras

Hier worden de cappuccino’s met een hartje erin geschonken door de Barista die je ook alles kan vertellen over de herkomst van de verschillende koffiebonen. González Café & Té heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat proef je, maar het is ook te merken aan het enthousiaste personeel.

Bij het raam hangt een bord in de vorm van een hart met een inspirerende quote.

Meenemen naar huis

Bestel je een kopje thee dan heb je keuze uit meer dan 40 soorten biologische losse thee. Van verse kruiden tot 5 verschillende soorten jasmijn. Alles wat je lekker vindt neem je meteen mee naar huis. En er zijn allerlei fijne accessoires te koop om thuis ook zo’n lekker kopje koffie of thee te kunnen maken. Kortom een heel gezellig tentje op een leuke plek en iedere dag geopend!

Tip: Als je wat langer de tijd hebt is het leuk om een keer een bijzondere filterkoffie te bestellen.

Gonzalez: koffie drinken

Praktische info

Waar vind je González Café & Té?

Jan Oldenburglaan 14
1861 JT Bergen

gzkoffie.nl

Openingstijden

  • Ma – za: 8.30 – 17.00
  • Zo: 12.00 – 17.00

Bekijk ook onze andere hotspots en todo’s in Bergen. Zoals Bourbon Room, in dezelfde straat.


Kaart wordt geladen...