We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Restaurant Fabbrica presenteert zichzelf als een NY Style Bistro. En met een beetje fantasie dwaal je soms af van ons eigen Bergen naar het Meatpacking District of Soho.

De New Yorkse stijl proef je gelijk als je Fabbrica binnenkomt. Industrieel en ruw maar tegelijkertijd puur en warm. Oude robuuste kasten en lampen worden afgewisseld met prachtig transparant meubilair, design verlichting en antieke Perzische tapijten.

Eigenaar Paul de Wit zette een prachtige zaak neer, die door chef-kok Jeroen Klepper (tegenwoordig Hemingway’s) op de kaart werd gezet. Na het vertrek van die laatste bij restaurant Fabbrica, namen 2 nieuwe chef-koks afgelopen jaar zijn plaats in. Arvid Burgers (voorheen chef bij De Dikke Prins, Bergen) en Ilka Bon (Merlet, Schoorl) namen het stokje over.

Bon en Burgers zetten gezamenlijk een nieuwe kaart in elkaar. Daarop een maandelijks wisselend drie gangen menu voor € 37,50. Maar natuurlijk ook een uitgebreide à la carte kaart: van krab tot eend en van hamburger tot zwezerik. Voor ieder wat wils bij Fabbrica.

Reserveren bij Fabbrica

Praktische info

Fabbrica

Breelaan 21
1861 GC Bergen NH

072 820 0301
fabbrica.nl

Openingstijden

Ma-Do: 16:00 – 1:00
Vr-Za: 16:00 – 2:00
Zo: 16:00 – 1:00


Kaart wordt geladen...