We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Heerlijk eten zoals in België? Dat kan gelukkig ook in Alkmaar. Bij restaurant De Vrolijke Pater beleef je de Bourgondische manier van genieten.

Belgen gaan graag ‘op restaurant’ en de kwaliteit van het eten speelt daarbij een belangrijke rol. Want de Belg tafelt het liefst uitbundig, geniet van de plezante reuring en de rijke smaken. Omdat seizoensproducten uit eigen regio in de Belgische keuken centraal staan is er altijd een gevarieerd en divers aanbod: onder andere verse vis uit de Noord-Zee, groenten uit het ganse land, heerlijk mals rundvlees van West-Vlaanderen en natuurlijk de befaamde hammen uit de Limburgse Ardennen.

Ook ontbreken specialiteiten als ambachtelijke abdijkazen, Brusselse wafels en de wereldberoemde chocolademousse natuurlijk niet.

De Vrolijke Pater combineert tal van deze heerlijkheden op de eigentijdse menukaart. Speciaal hieraan is dat elk gerecht is voorzien van een wijn én een biersuggestie. En voor de kenners of avonturiers is er een uitgebreide bierkaart met wel meer dan 60 soorten streek-, abdij- en trappisten-bieren.

Praktische info

De Vrolijke Pater

Paternosterstraat 6-8
1811 KG Alkaar

T: 072 – 512 93 77
devrolijkepater.nl
Facebook


Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur.

Menu

MenukaartKaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.