We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Egmond aan Zee is van oudsher een familiebadplaats. Ooit is Egmond aan Zee ontstaan als vissersplaatsje, maar al sinds het begin van de vorige eeuw heeft het een toeristisch belang.

De strandpaviljoens zijn in Egmond misschien nog iets minder hip dan de beachclubs in Bergen aan Zee, maar Egmond kan zich wel prijzen met het beste paviljoen van Noord Holland!

Alle strandpaviljoens in Egmond aan Zee
Kaart wordt geladen...
Egmond heeft 8 strandpaviljoens

Strandpaviljoen Noordhoek – Egmond aan Zee

Noordhoek Egmond

Strandpaviljoen Noordhoek is een echt ‘old-school’ paviljoen: puur, eerlijk, zonder opsmuk en lekker ongedwongen. Op de kaart staan simpele gerechten met veel biologische en verse producten. Verwacht geen schilderijtje op je bord maar wel een hele fijne sfeer en heel veel strand.

Meer over strandpaviljoen Noordhoek

Strandpaviljoen Nautilus

Ervaar het ultieme strandritme bij Nautilus aan Zee!

Het nieuwste strandpaviljoen in het rijtje is Strandpaviljoen Nautilus. Maar liefst 12 maanden per jaar, iedere dag geopend.

Meer over strandpaviljoen Nautilus

Strandpaviljoen “de Uitkijk” – Egmond aan Zee

Kwaliteit en gastvrijheid staan hier centraal.

Dat merk je direct, een warm onthaal bij binnenkomst. Vriendelijke bediening. Diner- en lunchkaart zijn niet speciaal wat gerechten betreft maar het eten is wel voortreffelijk. Verder zegt de naam het al; geniet vooral van het uitzicht.

Meer over strandpaviljoen de Uitkijk

Strandpaviljoen De Zeester Bad Noord

Een leuk en kindvriendelijk strandpaviljoen waar jong en oud kunnen genieten.

Meer over strandpaviljoen De Zeester Bad Noord

Beachrestaurant ’t Zeepaardje – Egmond aan Zee

Strandpaviljoen Zeepaardje (Egmond aan Zee)

Voor ieder wat wils.

Zeer uitgebreide kaart, overheerlijke verse koffie en erg trendy ingerichte zaak. Creativiteit staat hier hoog op het lijstje en dat is te merken. De gerechten zijn dagvers en seizoensgebonden om nog maar te zwijgen over hoe ze op je bord komen! De Franse keuken zorgt voor een heuse smaaksensatie.

Meer over beachrestaurant ’t Zeepaardje

Strandpaviljoen de Zilvermeeuw – Egmond aan Zee

Strandpaviljoen ZilvermeeuwVerkozen tot het beste strandpaviljoen van Noord Holland.

Vorig jaar verkozen tot het beste strandpaviljoen van Noord-Holland. En dat snappen we best wel! Een mooi en stijlvol interieur, ontzettend vriendelijk personeel en erg lekker eten. De wisselende menu’s bestaan voornamelijk uit verse producten uit de streek. Niets op aan te merken bij dit paviljoen.

Meer over strandpaviljoen de Zilvermeeuw

Strandpaviljoen Bad Egmond – Egmond aan Zee

Strandpaviljoen Bad EgmondDirect gelegen aan het centrum van Egmond aan Zee.

Even weg van alle dagelijkse sleur kan hier super goed. Een ambiance waarbij je je direct thuis voelt. Aan de kleintjes is ook gedacht met een klein speelparadijsje. Vissersbootjes op de achtergrond bezorgen je een waar vakantiegevoel.

Meer over strandpaviljoen Bad Egmond

’t Zilverzand – Egmond Binnen

Strandpaviljoen Zilverzand (Egmond Binnen)

Heerlijke hide-away.

Ver weg van de grote mensen massa staat op het strand van Egmond Binnen een uniek tentje. Je kan ’t Zilverzand niet bereiken met de met de auto en hierdoor is het minder toeristisch. Het straalt absolute rust en een beetje nostalgie uit. Na een stevige wandeling of fietstocht over 3 flinke duintoppen is dit zeker de moeite waard. Daarna weer terug op blote voeten langs de branding. Ultiem vakantiegevoel.

Meer over ’t Zilverzand

Plattegrond Egmond aan Zee

Kaart wordt geladen...