We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ben jij die nieuwsgierige Alkmaarder die graag iets nieuws ontdekt in de stad? Of wil je juist meer ontwikkelen door vaker te schrijven, te filmen of op een andere manier bij te dragen aan Alkmaars City Blog UIT072? Doe dan mee!

Bij UIT072 schrijven we al sinds 2013 over het leukste van Alkmaar. Je kent UIT072 waarschijnlijk als hét City Blog van Alkmaar met tips, lijstjes, video’s en veel meer. Het doel: Alkmaarders op de hoogte houden van wat er voor leuks gebeurt in de stad en de aanbieders (horeca, cultuur, shopping) een podium geven voor hun gave initiatieven.

We groeien nog steeds hard en willen ons superleuke team graag uitbreiden met 1 of 2 nieuwe schrijvers, columnisten, videohelden of online redacteuren. Creatieve beeldmakers zijn ook meer dan welkom! Dus ben jij op de hoogte van (of juist nieuwsgierig naar) wat er speelt in de stad, houd je van content maken en/of heb je gevoel voor online trends en vormgeving? Doe dan mee!

Meld je gelijk aan (of vraag meer informatie)

UIT072 Team Meet-up - De Kleine Deugniet

Alle leeftijden, geslachten en ervaringsniveaus welkom bij Team UIT072

Must haves, we zoeken:

  • Nieuwsgierige Alkmaarder die weet wat er in (regio) Alkmaar gebeurt
  • Positieve, constructieve en flexibele houding
  • Makkelijke schrijver met een scherpe blik op spelfouten
  • Bereidheid om minimaal een paar uur per week mee te werken
  • Enthousiasme om in dynamische omgeving samen aan iets moois te bouwen

Nice to haves

  • Werkervaring in (online) marketing, sales of communicatie
  • Ervaring met SEO, copywriting en (eind)redactie
  • Netwerk binnen Alkmaar
  • Instagram verslaafd (of fan)
  • Ervaring met WordPress, Mailchimp of vergelijkbaar CMS/CRM
Check? Solliciteer

Doe je mee?

Bij UIT072 werken we allemaal vrijwillig en onbetaald mee om leuke initiatieven te ontdekken. We krijgen geen financiële steun/subsidie vanuit de gemeente en zijn geen onderdeel van een groot mediabedrijf. We zijn dus écht onafhankelijk.

Je doet dus mee omdat je het leuk vindt om te ontdekken, te leren en 1 keer per maand onder het genot van een drankje te brainstormen over nieuwe artikelen en projecten. Een leuk team om van te leren en samen mee te groeien. En heel veel leuke nieuwe hotspots en events die op je pad komen.

Schrikt dat je niet af, of ben je juist nóg enthousiaster geworden? Leuk! Stuur een korte mail/introductie naar ikdoemee@uit072.nl. Nog vragen? Neem gewoon even contact op met info@uit072.nl.