We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  17:00 - 21:00

vuur

Op 8 en 9 februari lichten De Vuurmeesters de binnenstad van Alkmaar op door middel van prachtige vuurinstallaties op het Waagplein.

Fonkelstad gaat om samenzijn in de donkere maanden. Samen je handen opwarmen bij de vuurschalen, genieten van de winterse lekkernijen en luisteren naar muzikale talenten bij de kampvuursessies De Vuurmeesters zijn het creatieve en technische brein achter de vuurkunstwerken.

De Vuurmeesters

De Belgische Vuurmeesters begonnen als een vriendengroep met een gezamenlijke passie: vuur! In 2008 traden zij voor het eerst op en sindsdien zijn ze in binnen- en buitenland te bewonderen. Tijdens Fonkelstad staan de installaties van deze vuurkunstenaars centraal.

Met de Waagtoren als decor, wordt het Waagplein gevuld met verschillende, indrukwekkende vuurinstallaties. Van vuurlotussen op het water tot vuurbomen op het Waagplein, alles is ontwikkeld door deze vuurkunstenaars.

Laat jij je ook verwonderen door Fonkelstad op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari 2019? Vanaf 17:00 uur is iedereen welkom op het Waagplein.


Kaart wordt geladen...