We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sinds 13 december open in de superleuke Hekelstraat: Bakery Cafe – B&B Bloem. Inderdaad, een combinatie van bakkerij, bed & breakfast én café, middenin het leukste stukje van Alkmaar.

Van account manager naar horeca uitbater

Irma en Michael zijn de gezichten van Bakery Café en Bed and Breakfast Bloem. Vanuit een achtergrond in horeca, hotellerie en accountmanagement besloten ze in 2015 samen de stoute schoenen aan te trekken. Het resultaat is sinds december 2015 dit leuke 3-in-1 concept in hartje Alkmaar!

Bakery Cafe - B&B Bloem van buiten

Bakery Cafe - B&B Bloem (interieur)

Café

Bloem zoekt voor jou naar eerlijke en gezonde, maar vooral ook unieke producten. De koffie van Single Estate Coffee komt rechtstreeks van de koffieboeren (direct trade). De thee van Or Tea smaakt niet alleen goed, maar is ook 100% organic én in een superleuk jasje gestoken.

Bed & Breakfast

Bij Bloem Bed & Breakfast Alkmaar slaap je midden in de Oude Stad van Alkmaar in één van de oudste, karakteristieke en gezelligste straatjes. Je loopt letterlijk de deur uit en staat midden in de gezelligheid van winkeltjes, restaurants en cafés.

Bakery

In Bloem Bakery vind je heerlijke ambachtelijke broden. Bijzonder, omdat ze met de hand worden gemaakt volgens eeuwenoude receptuur, 100% natuurlijk en van hoge kwaliteit. Voor de zoete trek zijn er heerlijke croissants, koeken, taarten, muffins, fudge, chocola en granolabars.

Praktische info

Bakery Cafe – B&B Bloem

Hekelstraat 21
1811BL Alkmaar
T: 072 220 4773


Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag 8.30 – 17.00
Zondag 10.00 – 17.00
Maandag gesloten


Kaart wordt geladen...