We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Workshop gitaarspelen (met Ruben Hoeke)

  19:30 - 21:45

gitaar, Ruben Hoeke, workshop

Na een succesvolle cursus afgelopen najaar, geeft Ruben Hoeke ook in 2016 een aantal RH Gitaarworkshops. Veel cursisten van het najaar doen nu ook weer mee en boven de 20 deelnemers wordt er zelfs een extra groep aan toegevoegd.

“De optredens zijn ontzettend leuk. Daar komt alles samen. Je ziet de mensen van tevoren steeds zenuwachtiger worden, maar als ze er eenmaal staan… Man, dan gaat het dak eraf!”

Vanaf maandagavond 8 februari 2016 zal gitarist Ruben Hoeke, meerdere keren uitgeroepen tot ‘Beste Gitarist van Nederland‘ een serie gitaarworkshops gaan verzorgen in de Taverne te Bergen. Na 10 lessen sluiten de deelnemers af met een spetterend optreden voor publiek.

De serie workshops zal alle facetten van het gitaarspelen omvatten zoals: basiskennis, akkoordenleer, techniek, timing, blues, rock, pop, soul, klassiek, swing, improvisatie en vooral samenspel, ritmiek en ‘feeling’.

” Ik vind het leuk de mensen kennis te laten maken met de positieve energie en de kick die het spelen van een optreden met zich meebrengt. Fouten maken is niet belangrijk. Plezier en lekker knallen, daar gaat het om.”

Sinds 2008 geeft Ruben Hoeke diverse workshops voor beginnende en gevorderde gitaristen. Het doel is simpel: in korte tijd zo goed mogelijk gitaar leren spelen. ‘Handen uit de mouwen, en gaan!’, aldus een enthousiaste Hoeke.

Je kan meedoen, maar je kunt ook komen kijken!

Na tien workshopavonden wordt afgesloten met een optreden. De workshop is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. De workshops worden opgedeeld in twee groepen, te weten 1 beginners groep en 1 gevorderden groep. Tijdens de lessen wordt er gespeeld op een akoestische gitaar. Het optreden is op elektrisch versterkte gitaar. Tijdens het optreden spelen de cursisten mee als “guest appearance” van de Ruben Hoeke Band.

Praktische info

Data 2016

  • Februari: 8, 15 , 22, 29
  • Maart: 7, 14, 21, 28
  • April: 4, 11

Tijden

  • Beginnersgroep: 19:30 – 20:30
  • Gevorderdengroep: 20:45 – 21:45


Optreden/Presentatie

  • Zondagmiddag 10 april 2016
  • Aanvang: 17:00

Aanmelden


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.