We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Winterkaravaan 2019

  15:00 - 22:30

Een middag of avond met theater en heerlijk winters eten & drinken op een unieke locatie. Van 22 december t/m 29 december staat de Winterkaravaan 2019 in de Drukkerij

Een heerlijk en avontuurlijk kerstuitje!

De Winterkaravaan is weer in aantocht. De succes-ingrediënten blijven ongewijzigd; theater, een expeditie op locatie, smakelijke stamppot en winters bier. Dit jaar weer met vijf splinternieuwe theatervoorstellingen op vijf spannende plekken in een gigantische, ontmantelde drukkerij. Laat je verwarmen door grote houtkachels, glühwein en winterkost en ontdek theaterpareltjes van jonge theatermakers!

Jonge theatermakers geven met muziek, theater en performances hun perspectief op het thema van dit seizoen van Karavaan: Groeizucht. Ontdek de visie van deze nieuwe generatie en geniet van lekkere winterkost op een bijzondere locatie.

Dit zijn de makers

Winterkaravaan 2019Eva van der Post, Scott Beekhuizen en Rosine Langbroek maken een muzikale performance over protest voeren.

WinterkaravaanFemke Arnouts mixt in absurdistisch en komisch theater onze realiteit met een droomwereld.

WinterkaravaanKathlyn Wuyts en Momo Samwel gaan in een mix van een mis en een dance-feest op zoek naar vormen van troost.

De luistervoorstelling van Naomi Steijger gaat over honkvaste ouderen.

WinterkaravaanSien Vanmaele en Rani Decock proberen in hun foodperformance al kokend het klimaat te redden.

Winterkaravaan is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van Karavaan. Winterkaravaan vindt plaats in De Drukkerij in Alkmaar.


Kaart wordt geladen...