We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We All Love 80’s 90’s 00’s

  22:00 - 04:00

00's, 80's, 90's, Party Animals

Bekend van de maandelijkse edities door heel Nederland, pakt WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s op dinsdag 26 december 2017 groots uit in KOEL310 in Alkmaar.

Natuurlijk mag daarbij een spetterend optreden van de Party Animals niet ontbreken. Ga los op “Have You Ever Been Mellow”, “Good to Go”, “Aquarius” en vele andere klassiekers.

WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s duikt op Tweede Kerstdag in het verleden alsof het de dag van gisteren was dat Haddaway, The Spice Girls en Snap de hitlijsten bestormden. Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je urenlang zoet was met je Tamagotchi, heel de dag naar TMF keek en een poster uit de hitkrant boven je bed had hangen? Het is allemaal weer up-to-date tijdens WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s! Dus laad je Nokia 3310 op, speel van te voren nog even op je Nintendo, pak je Flippo boek erbij en sms al je vrienden en kom gezellig feesten in KOEL310 in Alkmaar!

Party Animals

Dé feestbeesten van Nederland, de Party Animals, komen op dinsdag 26 december een knallend optreden geven tijdens WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s. In een energieke show met de vetste happy-hardcore hits zetten zij de hele zaal op zijn kop. De Party Animals zijn een sensatie om te zien en te beleven!

Tickets

Kaarten voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s, het gezelligste feest van Nederland, kosten slechts 15 euro (incl. fee) Groepstickets 5 stuks voor slechts 60 euro (incl. fee)

Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je  het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Elke keer als we iets hebben gevonden dat je moét weten. En da's vaker dan je denkt.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.