We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vini Amici

  00:00

wijn

Vini Amici: genieten van wijn en muziek in de Grote Kerk in Alkmaar!

Het weekend van 22, 23 en 24 maart wordt de Grote Sint Laurenskerk weer ‘omgebouwd’ tot het domein van Vini Amici. Vini Amici, dit jaar voor de tweede maal georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk, wordt mede mogelijk gemaakt door wijnhandelaren en restaurateurs uit de regio Alkmaar.Ook dit jaar worden gasten verwelkomd met een glas (dat mee naar huis genomen mag worden) gevuld met bubbels. De bubbels worden geschonken uit flessen die speciaal voor Vini Amici zijn ontwikkeld. Dagelijks wordt het festival muzikaal omlijst met live muziek en muziek van DJ Michaël Admiraal.

Live muziek:
Vrijdag: Davide la Cara (Italiaans)
Zaterdag: Javi Escalera (Spaans/Latin)
Zondag: Davine (Frans)

Wijnen en gerechten

Op Vini Amici verkopen de wijnhandelaren meer dan 300 soorten wijn, die per proefglas, glas of fles verkocht worden. De restaurateurs verzorgen een keur aan gerechten en ‘plankjes’.
br />
Wijnhandelaren: VINOlogico, Bibi Foodstore, Amico del Vino, Wijntjeproeven.nl, ROEST Wijn&Foodbar, Beermann Wijnimport, Pop4Wine en Vinoworld.
Restaurateurs: Tuindiner, Restaurant VITO, Restaurant Turfmarkt en De Fransman.

Entree

De kaarten kosten € 16,90 (incl. ticketafhandeling) en zijn te bestellen via www.viniamici.nl. De prijs is inclusief entree, garderobe, servicekosten en een glas bubbels.

De opbrengst van Vini Amici komt volledig ten goede van restauratie projecten aan de Grote Sint Laurenskerk. Meer informatie over de Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk: www.vgslk.nl

Openingstijden

Vrijdag 22 en zaterdag 23 maart van 16.00 – 23.00 uur en op zondag 24 maart van 14.00 – 21.00 uur.


Kaart wordt geladen...