We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vive La Fête

  18:30 - 23:30

Muziek, poppodium, Vlaams

Vive La Fête dat is dansbare electrorock met een vleugje kitsch, een scheutje new wave en in de achtergrond een Frans chanson, het soort muziek waarvoor het woord ‘gruizig’ is uitgevonden. En ze staan 19 januari in de Victorie.

Het Vlaamse electropopband Vive La Fête  is de ideale band om het weekend mee te beginnen. En staan garant  voor een opwindend muziek feest. De band draait om geliefden Danny Mommens (gitaar en zang) en Els Pynoo (zang). Hun geluid valt te omschrijven als dansbare electro-rock,  een beetje kitsch, een tikje New Wave en daar doorheen sijpelen sexy Franse melodieën. Begin dit jaar verscheen hun nieuwe album Destination Amour, kom genieten en dans mee met dit Belgische glamour couple.

Herr Alt

De support van deze avond is minstens net zo veel reden om een ticket te kopen: Herr Alt! Harold Koopman, electro singer-songwriter uit ons eigen Alkmaar, gooit zijn muzikale talenten solo in de strijd. Live gitaren, zang en bassen worden opgetild door synth-loops, waarbij het dansbare geheel zowel verwijst naar oude R&B en disco als naar hypermoderne EDM.

 

Tickets kosten €21,30 online of 22,50 aan de deur


Kaart wordt geladen...