We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  09:00 - 12:00

kids, Muziek, peuter, theater

Het allerleukste festival voor de kleinsten komt er weer aan! Het Peuterfestival op woensdag 23 januari in de Vest is een ochtend vol mooie voorstellingen en heel veel creativiteit! 

Voor en na de voorstelling kunnen de kinderen lekker spelen in de foyers en meedoen met Kleurfeest. Wat is er nu heerlijker een theater binnen te gaan, dat is veranderd in een creatief Tekenatelier?

Bekijk alle voorstellingen

Kleurfeest

In de benedenfoyer kunnen alle kinderen die het Peuterfestival bezoeken meedoen met Het Kleurfeest. José Vingerling en Gerard de Bruyne zijn tekenaars voor kinderen, Maarten Teekens is muzikant. ‘Het Kleurfeest’ begint met een groot vel papier op de grond, waarop langzaam een tekening ontstaat op de klanken van de muziek. Op deze manier worden de kinderen als het ware de tekening ingezogen. Ze worden uitgenodigd de tekening met krijtjes in te kleuren en mee te tekenen en langzaam ontstaat een groot kleurtapijt.

Noord- en Zuidpool

Vest peuterfestival Vest

Ook kunnen de kleintjes helemaal opgaan in de wondere wereld van de Noord- en Zuidpool. In de bovenfoyer is een speciaal voor hen ontworpen Noord- en Zuidpool gecreëerd. Al spelend in deze inspirerende omgeving creëren ze een eigen theatrale wereld en maken ze kennis met de natuur en de dieren van de Noord- en Zuidpool.

De peuters kunnen met ijsschotsen in de weer, op de rug van een orka de wereld om hen heen bekijken, of ontdekken hoe een zeehond zijn visjes vangt. En als ze juist wat rust willen na de voorstelling(en), kunnen ze zich ook met een boekje terugtrekken in een iglo of een behaaglijk warm huisje.

Natuurlijk zijn er tijdens het festival ook een paar mooie en spannende voorstellingen te zien. Het wordt weer een onvergetelijke belevenis voor iedereen, ook voor papa’s en mama’s, opa’s en oma’s of de oppas!

Kaartjes

Een voorstelling kost € 10,- per persoon. Een kaartje voor één van de voorstellingen geeft gratis toegang tot alle Peuterfestival verrassingen en zijn te bestellen via de Vest


Kaart wordt geladen...