We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 15:00

duurzaam, shopping

Doe 4 november mee aan de ludieke Warming-UP midden op het Ringersplein in Alkmaar! En daarna lekker tweedehands kleding shoppen van de mega lange waslijn!

Het succesvolle festival UPfest dat afgelopen januari haar eerste editie in de Grote Kerk Alkmaar had, presenteert dit najaar drie pop-UP evenementen rondom het thema ‘green up your life’. Met een ludieke Warming-UP en een toffe sinterklaas- en kerstspecial daagt het festival Alkmaarders uit om dit najaar op een leuke manier aan de slag te gaan met circulariteit en duurzaamheid.

Warming-UP

Op 4 november ben je op de Noorderkade plots onderdeel van een ludieke Warming-UP. De koude wintermaanden komen in zicht, tijd om de verwarming hoger te zetten. UPfest neemt je met een knipoog mee in andere manieren van warm worden. En met een mega waslijn kriskras verspreid over het Ringersplein kun je meteen even jouw nieuwe winter-garderobe scoren. Of nou ja nieuwe, met mooie outfits van de kringloopboulevard geven we kleding een tweede leven. Duurzaam shoppen dus.

De groene draad van vandaag? Kringloopwinkels zijn helemaal niet oud en stoffig. Als je goed snuffelt, vindt je er de hipste outfits, designer jasjes en weer-terug-in-de-mode-jurken. En dat is niet alleen duurzaam, maar ook stukken goedkoper. Bezoek dus eens vaker de kringloop in plaats van alles nieuw te kopen.

Mega waslijn

Meer info

Waar: Ringersplein
Toegang: gratis
Meer info: upfest.nl

 


Kaart wordt geladen...