We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:30 - 17:15

it, techniek

Alkmaar is niet alleen een supergezellig stadje, maar ook een bruisende hub voor technologiebedrijven. Om Alkmaar nog meer op de kaart te zetten als techcity wordt zaterdag 10 november het eerste Alkmaarse Techevent georganiseerd.

Talks, workshops en games

Ethical hacker Remco Vermeulen trapt het event af en laat zien hoe hij een IoT device kan overnemen. Naast talks zijn er workshops te volgen over onderwerpen als Progressive Webapps, Datamodelling,  Security by Design en Professionalisering: Mens en Code. Ook is er vermaak en kan je relaxen in de gameroom. Race in de playseat als Max Verstappen of duik de achtbaan in met een Oculus Rift. In een oldskool bui?: er staat ook een SNES.

Een groep van 50 studenten neemt deel aan een Hackathon die tijdens het event gehouden wordt. Wil je hier meer over weten, check dan de site van IT=Alkmaar.

Het Programma

13:30 – deuren open
14:00 – Remco Vermeulen – demo hack IOT-device
14:45 – workshopronde I: Security by design of Progressive Web Apps
15:45 – workshopronde II: Demo Datamodelleren en businesslogics of professionalisering: mens en code
16:45 – spreker 2
17:15 – borrel

Meer info

Aanmelden is gratis. De workshops zijn alle al vol, maar de organisatoren proberen zo snel mogelijk extra workshops in te plannen. En ook zonder een workshop bij te wonen kun je langskomen! Het event wordt gehouden in het Rabobank kantoor aan de Robonsbosweg.

Zie voor meer informatie www.itisalkmaar.nl/evenementen/


Kaart wordt geladen...