We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  13:00 - 23:30

bier, bierfestival, speciaalbier

Zin in een feestje? Dan moet je bij TAPT zijn! Het ultieme borrelfestival van Nederland waar (speciaal) bier, wijn, cocktails en alcoholvrije drankjes rijkelijk vloeien.

Bierfanaten kunnen hun geluk niet op met meer dan 80 brouwerijen die zijn vertegenwoordigd op het festival. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je jezelf tegoed doen aan heerlijk eten van allerlei keukens bij diverse foodtrucks.

De vrijdagen van TAPT zijn perfect om de vrijmibo in te luiden die gegarandeerd uitmondt in losse heupen bij de silent disco of het hoofdpodium. Dat wordt dansen in de zwoele zomerzon tot in de late uurtjes. De DJ’s weten er een heus feest van te maken en laten van alles voorbij komen: van hits en meezingers tot de beste dansplaten. Met natuurlijk, niet te vergeten, de altijd populaire muziekbingo.

Op de zaterdagen barst het festival al om 13:00 uur los, ruim de tijd dus om te ontspannen onder de zonnestralen en te genieten van allerlei spellen. Van reusachtige Jenga tot Jeu de Boules, en van Regenwormen tot Halli Galli. Hier kan je ook zenuwslopend je communicatievaardigheden testen bij 30 Seconds, of in het thema bier blijven met een potje beerpong, er is voor elk wat wils!

Zelfs als de zon niet schijnt, is er nog steeds volop plezier te beleven bij TAPT! Met voldoende overkappingen kun je blijven genieten van alles wat dit festival te bieden heeft.

Tickets

Toegang is enkel voor 18 jaar en ouder. Kinderen, baby’s, honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan.

Vrijdag 21 juni: VrijMiBo

⚽️ Nederland – Frankrijk (EK) op groot scherm!
17:00 – 23:30 uur // 18+

  • Early ticket: € 13,20
  • Normaal ticket: € 16,20
  • Final ticket: € 18,60

Reserveer je ticket

Zaterdag 22 juni

🍺 Avond tickets: beschikbaar in de ticketshop
13:00 – 23:30 uur // 18+

  • Early ticket: € 14,90
  • Normaal ticket: € 17,90
  • Final ticket: € 20,90

Reserveer je ticket

 


Kaart wordt geladen...