We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Tally Hallen

  12:00 - 18:00

De vintage fabriekshal HAL25 in Alkmaar hangt op 8 juli vol met tweedehands kleding.

Denk aan een jeanshoek, festival kleding, fijne tops en (merk)kleding voor kinderen. Maar je kunt ook lekker struinen door de stapels boeken, oude platen en leuke woonaccessoires! Tevens is modemerk King Louie aanwezig met een truck vol kleding. Check ook eens de Facebook of Instagram pagina van King Louie voor inspirerende kleding- en stylingtips!
Maar ook aan de andere gezinsleden is gedacht! Kinderen kunnen zich laten schminken, er worden zelfgebakken taarten verkocht, Soepp is aanwezig met overheerlijke verse soep en The Coffee VW maakt de lekkerste koffie voor tijdens het struinen. Ook kun je gezellig ijshockeyen – met dank aan IJshockey Vereniging Alkmaar – en die puck een zwieper geven! Deelname aan ijshockey voor kinderen is gratis.

De winst van deze dag gaat naar het goede doel “Because We Carry”. Een inzamelingsactie voor gevluchte kinderen en families in Lesbos. Er gaan wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen.

Meer informatie

Tally Hallen vindt plaats in HAL 25. Je kunt terecht van 12:00 tot 18:00. Toegang is gratis. Meer informatie kun je vinden op Facebook.

 


Kaart wordt geladen...