We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Pumps en Penalties – de voetbalparodie

  20:15 - 22:00

voetbal

Drie jonge voetballers en hun coach gaan het helemaal maken, zij zijn de grote belofte van Ajax, en hun nieuwe tactiek scoort.

Drie bloedmooie, jonge vrouwen willen maar één ding: voetbalvrouw worden, net als hun idolen Yolanthe, Sylvie en Estelle. Ze dromen van roem, rijkdom en knappe voetbalhelden; van modeshows, rode lopers, spelprogramma’s en een eigen lingerielijn. Ze doen alles om  de nieuwe voetbaltalenten te versieren, en de jonge spelers vallen als een blok voor de charmes van de dames.

Maar de hotste en beste voetballer van het stel wil niets van hen weten; hij zoekt een heel andere vrouw…
Welke tactiek pas je toe en hoe blijf je op het hoogste niveau presteren?

“Als je niet ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest” – Cruyff

In deze hilarische muzikale parodie komen alle clichés uit ‘het voetbalwereldje’ voorbij. Een avond vol voetbal, liefde, lama’s, hooligans en (chantage)tactieken. Iedereen die iets is of was in het Nederlandse voetbal passeert de revue. Niet genoemd worden….dat is pas erg!

Deze parodie duurt precies 2×45 minuten plus blessuretijd met rust, sudden death en strafschoppen. Ieder theater verandert in een stadion.  Gemaakt door Het team van ‘ Vijftig tinten…de parodie’: het script is wederom van Niek Barendsen en Jasper verheugd, de regie van Jasper Verheugd.  Muziek en liedteksten van Peter van de Witte.

Deze voorstelling wordt ook aangeboden in de serie Ladies Night. Lekker op stap met vriendinnen, moeder of dochters? Kom dan naar de Ladies Nights. Koop de serie en ga gratis naar 40up (dit betekent een korting van € 18,50).

Meer info en kaarten


Kaart wordt geladen...