We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Peuterfestival

  09:00

festival, kinderen

Op woensdag 27 januari 2016 vindt in TAQA Theater De Vest het jaarlijks terugkerende Peuterfestival plaats. Een dag vol speelse voorstellingen voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

De foyer van het theater wordt deze dag omgetoverd tot een echt kabouterbos, vol met rood-met-wit-gestipte paddenstoelen. De peuters mogen de kabouters een handje helpen in het kabouterbos met dagelijkse doe-dingetjes. Ageeth de Haan speelt en zingt doorlopend in de foyer.

Tijdens het peuterfestival zijn vier mooie en speelse voorstellingen te zien. Kindertheater 4Hoog speelt de hitvoorstelling ‘De Koning Zonder Schoenen’ die gaat over rijkdom, wat veel meer is dan rijk zijn. De jonge theatermaker Sanne Zweije ontroert en inspireert jong en oud met haar poëtische verhalen over geloven in jezelf in ‘Tik Tak Slaap’. BonteHond speelt het komische ‘AaiPet’ zonder praatjes, maar met veel muziek en magie. In ‘Meneer Papier en Don Karton’ schetst Theater de Spiegel een licht absurde zoektocht naar de grenzeloze fantasie van papier en woord.

Een kaartje voor een Peuterfestivalvoorstelling geeft gratis toegang tot het Kabouterbos en Ageeth de Haan in de foyer.

Meer info en kaarten


Kaart wordt geladen...