We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kunst10daagse 2018 – Bergen

  11:00 - 17:00

Bergen, kunst

Van 19 oktober tot en met 28 oktober kan je je artistieke hart ophalen tijdens de Kunst10daagse in Bergen. Ruim 260 kunstenaars komen naar het kunstenaarsdorp om te exposeren en op te treden. Schilderijen, beeldhouwwerken, etsen, fotografie, keramiek alles is in deze 10 dagen in Bergen te bewonderen. 

10 dagen heel veel kunst

De Kunst10daagse is een jaarlijks evenement met 260 kunstenaars op ruim 160 locaties in en rond de dorpskernen van Bergen en Bergen aan Zee. Met op verschillende locaties concert- en theaterprogramma’s. Alle exposities zijn gratis toegankelijk. Voor concerten, voorstellingen en musea worden per evenement wel verschillende toegangsprijzen gehanteerd.

De Kunst10daagse is een enorm breed artistiek maar ook een heel erg toegankelijk evenement waar je ook met minder groot artistiek hart  je prima kunt vermaken. Maak een wandelingetje door het dorp, drink een kop koffie bij een van de vele restaurantjes (grote kans dat daar ook een expositie is)  en stap willekeurig binnen bij een van de exposities of je kijkt even op dekunst10daagse.nl om te zien welk werk je niet wilt missen.

Coverfoto:
Ruïnekerk van Bas Witkamp
Expositie bij Accolade makelaars


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.