We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  18:00 - 20:00

kapsalon, karaoke, Live, Muziek

Live optreden in Victorie

Kom een liedje zingen bij de Karaoke Take-Away van Podium Victorie! Live in de grote zaal. ‘Hoezo kom…?’ Horen wij je denken. Dat kan toch niet? Nou, mooi wel dus! Het kan gewoon, in de Karaoke Take-Away. Alleen? Nee, ook met z’n twee.

 

Dinnershow voor de thuisblijvers

En voor de mensen thuis? Voor de mensen thuis is dit een fantastische dinnershow. Als publiek voor de buis zie jij straks je vrienden, kennissen, familieleden of aartsrivalen zwoegen voor de camera in de grote zaal van Victorie, terwijl jij met het bord op schoot geniet van hun zangkunsten. Beetje leedvermaak, oorstrelend of juist heel erg grappig en goed. Het komt allemaal voorbij in de Karaoke Take-Away van Victorie. Maar bovenal wordt dit een heerlijk online feestje!

Deze dinnershow wordt gehost door de daarvoor speciaal opgeleide Karaoke Ruud, die onze zangtalenten van alle stress en zenuwen zal ontdoen en het feest bij jullie thuis gaande zal houden. Ruud is naast zijn baan als karaoke-host ook paardenfluisteraar en kooivechter.

Zangtalent gezocht

We zijn dus op zoek naar helden die ons willen vermaken! Zangtalenten, feesttalenten, of talent voor totale ongemakkelijkheid. Het maakt allemaal niet uit. Het is tenslotte feest! Schrijf jezelf en je vrienden daarom NU in! Mail naar info@podiumvictorie.nl, vertel welk liedje je wilt komen zingen en eventueel met wie (max. 2 personen per song). Een aantal gelukkigen wordt uitgekozen en krijgt een uitnodiging om live in Victorie te komen zingen.

Vegan kapsalon van SOEPP erbij

SOEPP, een van onze favo restaurants in Alkmaar, serveert vanuit een luik in Victorie een superoverheerlijke Vegan-Kapsalon voor € 9,50. Je moet hem wel even bestellen, dat kan HIER. OP=OP.

Afhalen kan tussen 16:30 en 18:30 uur bij Victorie (Pettemerstraat 5).

Authentieke trap met Sophie van SOEPP

Bij 20 verkochte kapsalons heeft eigenaresse Sophie beloofd een liedje te zingen, dus bestel Sophie op het podium!

Karaoke smakelijk!

De Karaoke Take-Away is een echte dinnershow en live te zien via Twitch en Vimeokanaal van Victorie op vrijdag 19 februari tussen 18:00 en 20:00 uur.

Karaoke smakelijk!


Kaart wordt geladen...