We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 20:00

festival, kids, kinderen

Zaterdag 23 juni is het feest in de Rimboe! De JungleFabriek in Koel310 is hét Kinderfestival van Alkmaar en staat apenvol met dans, muziek, sport, wetenschap spelletjes en workshops!

De deuren van het kinderfestival gaan om 12.00 open en tot maar liefs 20.00 zal de hele dag in het teken staan van dansen, wetenschap, muziek, sport en spelletjes. Verder zijn er heel erg veel leuke workshops voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

jungle fabriekDjembe, breakdance en de professor

De JungleFabriek is echt een grote apenkooi van leuke voorstellingen en activiteiten. Er zijn in totaal 5 theaters en voor elke leeftijd is er een eigen voorstelling. In de grote hal is er live muziek van een band of DJ die speciaal voor kinderen speelt. In de grote lounge is de silene disco. Verder zijn er workshops djembe spelen, breakdancen of zingen. Er loopt een echte professor rond die helpt met het bouwen van een waterraket of het blazen van reusachtige zeepbellen!

Springkussen en skelteren

Buiten brand een lekker kampvuurtje om marshmallows te roosteren. Er hangen grote rouwschommels aan de bomen en er staat een echte stormbaan! Voor elke leeftijdsgroep is een apart springkussen en ook op de skelterbaan worden in aparte leeftijdsgroepen geracet.

Win gezinsticket voor JungleFabriek

★ [#WIN] Nieuw in Alkmaar: JungleFabriek! ★ Heb je kids tussen 2 en 12 jaar? Zet zaterdag 23 juni in je agenda, want…

Geplaatst door UIT072.nl op Zaterdag 9 juni 2018

Tickets

Kaartjes voor de JungleFabriek koop je via de ticketshop van de Jungle Fabriek. (wel doen want aan de deur betaal je €2,50 extra). Kinderen tot 2 jaar zijn gratis!

  • Losse tickets zijn er vanaf €15
  • Single ouder en en een kind kost €20
  • Gezinskaart (2 kinderen en 2 volwassenen) is € 50

De verschillende voorstellingen en workshops zijn ook vooraf online te reserveren via de ticketshop

 

 


Kaart wordt geladen...