We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  00:00

90's, dj, saxofoon

Op zaterdag 17 november zal in Alkmaar de zon weer gaan schijnen met het Ibiza style feest “Glitterball” in Bubbels en Bites Café.

Op deze avond zullen de DJ’s Keanu en Frenz de zomerse Ibiza sound ten gehore brengen met sexy soulful & funky house tracks. De muziek die gedraaid wordt zal voor vele herkenbaar zijn door haar vocalen en uit de 90’s in een nieuw jasje. Tijdens deze avond zal niemand minder dan saxofoniste Sax du Lot live de tracks ondersteunen met haar opzwepende arrangementen.

DJ Keanu

Keanu is actief in de dance scène sinds begin jaren 90 in clubs en festivals in Nederland, Spanje, New Zeeland e.a. Zijn draai-stijl past perfect bij de ‘Ibiza’ house scène. Hij draaide o.a. bij: The sound of Ibiza, Es Paradis, Pacha, Escape, AIR, ADE,  Heineken Music Hal, Putumayo Ibiza, Ibiza Xperience, Taste Amsterdam en nog vele andere.

DJ Frenz

Frenz is geen onbekende in de Alkmaarse uitgaanswereld en heeft voor deze avond zijn setlist aangepast met onder andere veel bekende tracks van Hed Kandi en zal vooral veel vocale sexy housetracks draaien.

Sax du Lot

Sax du Lot is bij uitstek een muzikale kunstenares die op vele festivals en feesten haar kunsten op haar saxofoon heeft vertoond. Zoals zij zelf zegt:

“het recept voor het betere feestje is een goede line-up en een chick op een saxofoon!”.

Kortom met deze ingrediënten zal Bubbels en Bites café garant staan voor een onvergetelijke avond, waarbij het onmogelijk zal zijn om niet te dansen! Bubbels en Bites Café zal haar deuren openen om 21:00 uur en zal doorgaan tot in de late uurtjes.

De entree is gratis en het feest is 21+ (legitimatie verplicht).


Kaart wordt geladen...