We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Festival KUUB

  19:30 - 20:30

cultuur, festival

Festival KUUB gaat in juni online door met Studio KUUB. In vernieuwende en verantwoordelijke vorm maakt het festival (letterlijk en figuurlijk) verbinding tussen cultuurbeoefenaars, (semi-) professionals en een online publiek.

Hiermee sluit Stichting KUUB aan op de overheidsmaatregel die evenementen tot 1 september verbiedt. In samenwerking met Videolab wordt de theaterzaal van Artiance Centrum voor de Kunsten omgetoverd tot programmastudio voor live uitzendingen met creatieve makers uit de regio.

Festival Kuub maakt verbinding!

KUUB is een jaarlijks cultureel festival in Alkmaar met buitengewone muziekvibes, creatieve workshops, voorstellingen, demo’s, exposities en meer. Kunst in de ruimste zin, gratis en geschikt voor de hele familie. Dit jaar gaat het festival online verder met Studio KUUB.

KUUB maakt verbinding tussen cultuurbeoefenaars en -makers uit de regio. Beeldend kunstenaars, muzikanten, dansgroepen, zangkoren, cabaretiers, theatermakers, orkesten, musicalgroepen, knutselaars, woordkunstenaars, bands, drumbands, bloemsierkunstenaars, videomakers, fotografen en alles daar tussenin. Door interactieve acts en creatieve workshops geeft KUUB ook ruimte aan bezoekers om zich uit te leven, al dan niet vanuit de eigen huiskamer.

Iedere maandag in juni, 19.30 uur: Studio KUUB op Facebook. KUUB maakt verbinding! Letterlijk en figuurlijk. Verbinding met het wereldwijde web, verbinding met elkaar: tussen cultuurbeoefenaars en kijkers.

IkToon

Festival KUUB in Alkmaar is onderdeel van de landelijke IkToon-maand, waarbij door heel Nederland een podium wordt gegeven aan amateurkunst. Op meer dan duizend locaties en in 200 gemeenten is kunst te zien. Zo ook op Festival KUUB. 

Studio Kuub

In samenwerking met Videolab Alkmaar wordt de theaterzaal van Artiance | Centrum voor de Kunsten omgetoverd tot programmastudio. Iedere maandagavond om 19.30 uur wordt op Facebook live Studio KUUB uitgezonden. Een divers programma met cultuurbeoefenaars, (semi-)professionals en online publiek met de 1,5 meter maatschappij als inspiratiebron.

Met enthousiaste hosts, live acts, interviews met cultuurbeoefenaars, kijkersvragen en wat al niet meer! Natúúrlijk barst het programma van creativiteit op het gebied van theater, dans, muziek, beeldende kunst, poëzie of media. Laat je verrassen en tune in!

Meer info

  • Datum: op maandag 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni en 29 juni
  • Meer info? festivalkuub.nl
  • Programma: meer info over de deelnemers
  • Prijs: Kijken en meedoen is gratis
  • Facebook: de uitzending volgen doe je hier.

 

Online Workshops voor de zomervakantie

Ga creatief de zomer in en volg de workshops uit juni in je eigen tijd via deze links:


Kaart wordt geladen...