We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

FC de Rebellen

  20:15 - 22:05

voetbal

Een avond hoog voetbalentertainment! Marcel Meeuwis, oud-voetballer van o.a. Feyenoord heeft FC de Rebellen opgericht, een selectie van oud-voetballers die bekend staan als rebellerend in de tijd dat zij als profvoetballer actief waren.

Anekdotes uit de kleedkamer, persoonlijke verhalen, hilarische ervaringen met coaches, maar ook vragen die beantwoordt worden van andere spelers en van publiek. Na de voorstelling vindt ‘de verlenging’ plaats in de foyer en is het mogelijk met de Rebellen op de foto te gaan, of je aangeschafte boek persoonlijk te laten signeren.

De presentatie ligt in handen van Koert Westerman die de avond in goede banen probeert te leiden, al is dat soms lastig met onze onvoorspelbare Rebellen daardoor is er veel ruimte voor improvisatie en verrassingen!

In de theaterselectie zit onder andere: John de Wolf, Glenn Helder, Marcel Meeuwis, Leo Alkemade (cabaretier) en is er iedere voorstelling een gast-Rebel. Neem de sjaal van je favoriete club mee en beleef de voetbalsfeer in het theater!

Meer info bij De Vest


Kaart wordt geladen...