We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Eindpresentatie Op Sleeptouw bij Victorie

  13:30 - 18:45

HipHop, live muziek, lokaal talent, Pop, Rock

Upcoming talent uit Noord-Holland

Zes opkomende en totaal verschillende acts uit Noord-Holland beklimmen deze middag het podium in Victorie. Ze hebben de afgelopen maanden meegedaan aan NH-Pop’s project ‘Op Sleeptouw’ en laten tijdens deze eindpresentatie zien wat ze daarvan hebben meegenomen.

NH-Pop is hét platform voor popcultuur in Noord-Holland, dat talentontwikkeling gaat ondersteunen en stimuleren als belangenbehartiger, talentontwikkelaar, expertisecentrum, verbinder, projectbureau en promoter.

De bands volgden workshops en kregen één op één begeleiding en tips, ieder van hun eigen master. Tijdens de masterclassshows in september konden ze nog even oefenen, maar deze middag is er om te showen waar de acts nu staan.I.v.m. de uitvoering van de coronaprotocollen is de eindpresentatie opgedeeld in twee delen.

Deel 1

Jacob D. Edward

Jacob D. Edward is een folky songwriter die zowel kleine, gevoelige als grotere rauwe nummers schrijft over intrigerende, complexe onderwerpen. Hij wordt geïnspireerd door het werk van invloedrijke songwriters zoals Leonard Cohen, Nick Drake en Jason Molina.

VDP

VDP staat voor Van de Polder: een groep urban talenten uit Hoofddorp. Hiphopgroep VDP  is naar eigen zeggen “ontstaan als een geintje”, maar hun muziek is geen grap!

Minor Citizen

“Drie topmuzikanten met grote potentie”, aldus 3voor12 Noord-Holland. Een samensmelting van de sounds van Royal Blood en Death From Above. Met een vlijmscherp randje slingert deze driekoppige machine zijn catchy songs het publiek in. “Een bak energie en exploderende gitaren in de lijn van Foo Fighters en QOTSA” (The Daily Indie).” Minor Citizen is een bom energie. De driemansformatie maakt beukende rocksongs die ze met een catchy randje het publiek in slingeren. Scheurende gitaren, pompende baslijnen en stuwende drums nemen het voortouw, maar maken ook plaats voor sfeervolle sounds.
🎵 Spotify

Deel 2

3:AM

De band 3:AM bestaat uit Katrina Manaog, Donovan Hilbrink en Ruby Souvernir. Ze hebben de afgelopen jaren solo, in een groep en als trio vele optredens gedaan. Dat laatste beviel zo goed dat ze besloten het serieuzer aan te pakken. Met hun originele manier van harmonieën zingen maken ze van elke ballad en uptempo song hun eigen versie.
▶️ Youtube

GUYY

Guyy klinkt alsof je, na 14 uur gedanst te hebben in een underground nachtclub, de zon ziet opkomen. Het frisse Indie-collectief brengt naast muziek ook fashion, fotografie en grafische kunst samen in een tornado van jong talent. Verwacht vunzige synthesizers, catchy vocals, en dansbare beats die tot in je sokken door trillen.
🎵 Spotify

Moondaze

Geïnspireerd door blues/rock bands uit de jaren ’70 maken ze furore met energieke liveshows, catchy hooks en sexy riffs. Marja Boender, Sebas Fledderman en Tom Beemster zijn Moondaze. Aan creativiteit en ambitie geen gebrek bij dit jonge powertrio. De band is hard op weg om een gevestigde naam te worden binnen de Nederlandse blues/rock scene, en lijkt klaar om de rest van Europa te veroveren.
▶️ Youtube

Meer info

  • Datum: zondag 18 oktober
  • Tijd:
    • Deel 1: deur open 13.30 uur, aanvang 14 uur tot 15.45 uur
    • Deel 2: aanvang 16:30 tot 18:45 uur
  • Locatie: Podium Victorie
  • Entree: duo ticket zaal (minimaal 2 pers.) prijs p.p. € 7,00 plus transactiekosten à € 0,40 per boeking.
  • Let op: Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen, opgesteld in duo’s.

Wil je meer weten over je bezoek aan Victorie in corona tijd? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

 


Kaart wordt geladen...