We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Countdown 2015 LIVE

  21:00

covers, pim kamp, steef nijman

Countdown 2015 LIVE in Alkmaar! Een heuse all star band verzorgt een avondvullend programma met het beste uit de Top 2000: van ABBA tot Toto, van Queen tot Prince en van Eagles tot Beatles.

Op het podium

Wie er in de band zitten? Dat is nogal een lijst om op te sommen. De leiding is in handen van Pim Kamp, de toetsenist die gewerkt heeft met o.a. Ellen ten Damme, Candy Dulfer, Gers Pardoel, Alain Clark, Do en Waylon.

Hij zwaait de scepter over een vijftienkoppig gezelschap van (sessie-)muzikanten. Allemaal toppers die ook weer allerlei bekende collega’s (Henk Poort, Danny de Munk), tv-programma’s als The Voice Of Holland, Theatershow Jeans en ook musicals zoals Elisabeth en Titanic op hun cv hebben staan.

De ‘basisband’, aangevuld met blazersectie, brengt een breed repertoire van Top 2000 nummers, uitgevoerd met zes bekende zangers en zangeressen uit Alkmaar en omstreken. Zowel op muzikaal als op sociaal vlak wordt dit een feest der herkenning waar je bij moet zijn.

De organisatie en presentatie van dit live spektakel is in handen van Steef Nijman die onder andere met zijn StapperJam/StapperLive een zeer groot netwerk aan muzikanten heeft opgebouwd.

Kaarten

Tickets voor Countdown 2015 Live zijn nu te koop. Inclusief een beperkt aantal groepstickets: 5 personen voor slechts € 40.


Kaart wordt geladen...