We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Camaretten Finalistentour

  20:45 - 23:59

cabaret

Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland. Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Theo Maassen, Bert Visscher en Alex Klaasen.

Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie de top cabaretiers van de toekomst! In het voorjaar van 2020 toeren deze drie finalisten van Cameretten 2019 door Nederland met hun voorstelling. Op 12 maart treden ze op in Podium Victorie. Kom kijken naar:

Remy Evers met “Gewoon Remy”

  • Die bril is Remy Evers (winnaar Koninginnedag koekhapwedstrijd 1999). Remy zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van
    iemand die niet volwassen wil worden.

Tobi Kooiman met “Logisch”

  • Tobi Kooiman is wiskundige en doet in zijn programma “Logisch” verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Veel plezier.

Henk Overdijk met “Ik was erbij”

  • Dit is Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Maar voor jou gewoon Henk. Denk je aan een Henk dan denk je al gauw aan een vrachtwagenchauffeur, de buurman of de filiaalmanager van de Blokker. Gewone, hardwerkende en nuchtere mensen. Tijdens zijn voorstelling ‘Ik was er bij’ onderzoekt hij of hij meer kan zijn dan gewoon
    Henk. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe anekdotes en andere vage woorden waarmee cabaretiers hun eigen programma omschrijven probeert hij van Henk een bijzondere en unieke man te maken. Zodat je bij het horen van de naam Henk maar aan één Henk moet denken. Henk Overdijk.

 

Lachen om het nieuwste cabarettalent met een biertje in je hand. Meer kun je je eigenlijk niet wensen, toch?

 

Praktische info

Datum: donderdag 12 maart 2020

Tijd: 20:45 uur, zaal open vanaf 19:45 uur

Entree: € 16,50

Tickets: tickets

 

 


Kaart wordt geladen...