We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 17:00

amuse, Bergen, Culinair, wandeling, wijn

Op 15 maart ontdek je 7 van de lekkerste restaurants in Bergen, met 7 keer een lekkere gerechtje met een bijpassende wijn. Deze culinaire wandeling staat weer garant voor veel plezier en genot op het gebied van lekker eten en drinken, kunst, cultuur en natuur. Dat is de Amusetour Bergen!

Al jaren is de Amusetour vaste prik bij het team van UIT072. Bekijk maar de impressies van onze Alkmaarse tour in 2018 en 2017 of van vorige editie van de Amusetour Bergen. Ook in 2020 kan je weer genieten van 7 verschillende amuses en wijntjes tijdens een wandeling door het prachtige Bergen.

De restaurateurs in Bergen zijn zeer gastvrij. Niet voor niets heeft Bergen al diverse Amusetours achter de rug. Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. Je krijgt van de organisatie toegangskaarten en een routebeschrijving. Je loopt met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route langs 7 van de betere restaurants in Bergen.

Amuses?
Amusetour 2016: MIJEen amuse is bij uitstek een gerechtje waarin de desbetreffende chef de gasten laat kennis maken met de klasse en de smaak van het restaurant. De amuse is een uniek visitekaartje van het desbetreffende restaurant.

Voor de deelnemende restaurants is de Amusetour de perfecte manier om je te laten kennismaken de sfeer in hun bedrijf en om je kennis te laten maken met de creaties van de keuken.

Kaarten?
De kaarten kosten € 51,50. Per bestelling krijg je naast de kaarten en routebeschrijving ook een heel leuk proefboekje thuisgestuurd.

Welke restaurants in Bergen doen mee?

  • Onder de Linde
  • Julie
  • Wonders
  • Studlers

Meer weten

Meer info: amusetour.nl
Prijs: € 51,50,- p.p.


Kaart wordt geladen...