We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
  12:00 - 19:00

barista, cocktail, koffie, zoet

Zondag 7 augustus wordt op Stadsstrand de Kade voor de eerste keer het Alkmaars Coffee Event gehouden. Tijdens het event zijn er stands met proeverijen en vindt het Alkmaars Barista Kampioenschap plaats.

Alkmaarse Barista Kampioenschappen

Het doel van het event is volgens organisatoren LexPresso en Stadsstrand de Kade om lokale horeca aan elkaar te verbinden door middel van een gezamenlijk product, namelijk koffie.

Alkmaars Coffee Event

Ben jij ook bij het eerste Alkmaars Coffee Event?

Op het Alkmaars Coffee Event worden bovendien de Alkmaarse Barista Kampioenschappen gehouden. Liefst 14 Alkmaarse koffiespecialisten doen mee, waaronder:

Koffie proeven

Naast het Barista kampioenschap kun je ter plekke een strippenkaart kopen. Voor € 9,50 maak je kennis met verschillende koffie’s en koffie (gerelateerde) producten. Je mag dan 4 verschillende producten proeven zoals espresso/filterkoffie, (cold)drip koffie, ijskoffie, koffie cocktails, ijsthee & chocolade.

Gratis toegankelijk

Het Alkmaars Coffee Event vindt plaats op zondag 7 augustus tussen 12.00 en 19.00 uur op Stadsstrand De Kade. Het is gratis toegankelijk en wordt afgesloten met live muziek van de band Zoet.

 


Kaart wordt geladen...

BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we sturen je het nieuwste, leukste en lekkerste van Alkmaar. Hoe vaak? Zeker niet wekelijks, maar we proberen 1 keer per maand.

Dank je wel voor je aanmelding! Check je mail om je aanmelding te bevestigen.