We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Alkmaar Blues Weekend 2019

  Hele dag

blues, festival, Live

Op 27, 28 & 29 september bruist de Alkmaarse binnenstad met spetterende live bluesmuziek. Met ruim 50 bands in verschillende bluesstijlen op ruim 30 locaties is het Alkmaar Blues festival het grootste indoor/outdoor blues evenement van Nederland. 

De opening van het Blues Weekend vindt plaats op 27 september om 20.00 uur in Podium Victorie. De Dynamite Blues Band, winnaar van de Dutch Blues Challenge 2018, bijt dan het spits af. De twee buitenpodia staan bij het Gulden Vlies als op het Canadaplein waar onder meer Jan Akkerman, Ruben Hoeke, The Electric Hollers, The Sidekicks en Living Room Heroes optreden.

Ook dit jaar valt het Alkmaar Blues Weekend weer samen met Alkmaar Shopping Night. Op zaterdagavond 28 september struin je de winkeltjes af en geniet je van allerlei bluesy straatmuzikanten.

Naast optredens (en shoppen) zijn er tijdens het weekend nog allerlei andere activiteiten zo laat je bij Podium Victorie de Toots Thielemans in je los tijdens een workshop mondharmonica spelen. Bij King’s Inn geniet je van een Blues brunch.

Het complete programma en meer informatie kun je vinden op de website van Alkmaar Blues Weekend.


Kaart wordt geladen...