We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

4x Buitenvertoningen van Filmhuis Alkmaar bij HAL 25

  21:00 - 00:00

Buitenvertoningen Filmhuis Alkmaar 2022 bij HAL 25! Kom van 18-21 augustus onder de sterren genieten van 4 zomerse filmklassiekers.

Filmhuis Alkmaar organiseert van 18-21 augustus voor het eerst vier buitenvertoningen op het terrein van onze buren, HAL 25. Vier avonden achter elkaar, van donderdag tot en met zondag, is daar ’s avonds een openluchtvertoning te zien. Niets leuker immers dan op een zwoele zomeravond onder de sterren een zomerse film kijken!

Programma

Op het programma staat een viertal moderne klassiekers. Stuk voor stuk mooie films om in de open lucht de zomer mee te vieren. In Little Miss Sunshine (2006) reist een familie kriskras het land door met hun Volkswagen-busje. In Kathryn Bigelow’s Point Break (1991) probeert Keanu Reeves de golven te overmeesteren. In Spike Lee’s Do the Right Thing (1989) lopen op de heetste dag van het jaar in Brooklyn de gemoederen hoog op. En in Luca Guardagnino’s sensuele film A Bigger Splash (2015) wanen we ons in zonnig Italië. Stuk voor stuk mooie films om in de open lucht de zomer mee te vieren.

Locatie

De buitenvertoningen zijn te zien op het terrein van HAL 25, een bruisende plek die bijna iedere Alkmaarder wel kent. Deze iconische hal – uitgaansgelegenheid, culturele broedplaats en podiumlocatie in een – zit aan de Pettemerstraat 15, vlak naast het filmhuis.

Inloop & aanvangstijd

Inloop bij HAL 25 is vanaf 21.00 uur, de films starten om 21.45 uur.

Tickets

Kaarten voor de buitenfilmvertoningen kosten € 11,50 en zijn te koop op www.filmhuisalkmaar.nl. Er is dit keer geen koffie of thee bij de prijs inbegrepen. Voorafgaand aan de film en na afloop van de voorstellingen zijn er drankjes verkrijgbaar aan de HAL 25 bar.
Meer informatie en het volledige filmprogramma: www.filmhuisalkmaar.nl.


Kaart wordt geladen...